Податковою міліцією Донеччини вилучено тютюнових виробів на суму 850 тис. гривень

20 сен, 08:57

Головним управлінням ДФС у Донецькій області продовжується проведення комплексу широкомасштабних організаційно-практичних заходів в рамках операцій «Акциз-2017» та «Рубіж-2017». 
Співробітниками податкової міліції Головного управління ДФС у Донецькій області спільно з управлінням оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО Головного управління ДФС у Донецькій області («Фантом»),  Об’єднаним штабом Центрального управління Служби безпеки України в районі проведення АТО та Прокуратурою Донецької області при проведенні заходів в рамках операцій «Акциз-2017» та «Рубіж-2017»,  встановлено факт реалізації тютюнових виробів без марок акцизного податку з ознаками фальсифікації в торговельному об’єкті, розташованому на території обслуговування.  В ході огляду виявлено та вилучено 32420  пачок тютюнових виробів  без марок акцизного податку на загальну суму 850 тис. гривень.
За даним фактом зареєстровано кримінальне провадження за ч.1 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).
Слідство триває.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/221717.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua