Для платників правобережжя м. Дніпра відбувся семінар з актуальних питань податкового законодавства

22 сен, 10:53

Днями фахівцями державних податкових інспекцій правого берега м.Дніпра проведено кущовий семінар для платників.
На семінарі податківцями надані роз’яснення деяких аспектів податкового законодавства. Особливу увагу приділено питанням, пов’язаним з блокуванням реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування (далі – ПН/РК). Розглянуто критерії, оцінки ступеня ризиків, достатніх для зупинення реєстрації таких ПН/РК в Єдиному реєстрі податкови накладних, податкові та бухгалтерські наслідки для покупця/продавця при блокуванні ПН/РК.
Присутнім надані практичні поради стосовно правильного формування пакету документів, достатніх для розблокування ПН/РК, та алгоритму дій платників у разі призупинення реєстрації ПН/РК.
Також на семінарі обговорювалось інші актуальні питання: включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру неприбуткових установ та організацій; особливості справляння рентної плати та екологічного податку; адміністрування єдиного соціального внеску тощо.
Наприкінці заходу платники отримали друковану продукцію з вищевказаної тематики, підготовлену фахівцями фіскальної служби.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/221804.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua