НКЦПФР інформує про результати свого чергового засідання

11 окт, 08:52

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) оприлюднює результати засідання регулятора фондового ринку, що відбулося 10 жовтня 2017 року.

 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті такі рішення:

 

1. Про схвалення проекту рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку «Про внесення змін до Положення про порядок складання та подання адміністративних даних щодо діяльності торговців цінними паперами до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку»

рішення схвалено

(для оприлюднення)

2. Про схвалення проекту рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку «Про затвердження Змін до Правил (умов) здійснення діяльності з торгівлі цінними паперами: брокерської діяльності, дилерської діяльності, андерайтингу, управління цінними паперами»

рішення схвалено

(для оприлюднення)

3. Щодо реєстрації змін до Правил Центрального депозитарію цінних паперів

прийнято рішення

4. Щодо призначення довіреної особи Недобор С.І., якій передається право брати участь у голосуванні

прийнято рішення

5. Щодо погодження набуття істотної участі Щукіним Д.В. у професійному учаснику фондового ринку ТОВ «КУА «ДІАМАНТ ІНВЕСТ МЕНЕДЖМЕНТ»

прийнято рішення

6. Про затвердження змін до Плану діяльності Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік

прийнято рішення

7. Щодо відновлення внесення змін до системи депозитарного обліку щодо цінних паперів, емітованих ПрАТ «Закарпатавтотранс» (попередня назва ВАТ «Закарпатавтотранс»

прийнято рішення


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/222393.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua