Інформаційно – роз’яснювальна робота кампанії декларування доходів громадян

12 окт, 15:18

Протягом 2017 року більше 45 тисяч мешканців Дніпропетровської області задекларували доходи, отримані у 2016 році. Загальна сума задекларованих доходів склала понад 2,6 млрд. грн.
З метою забезпечення своєчасного та у повному обсязі проведення кампанії декларування органами ДФС у Дніпропетровській області протягом 2017 року організована наступна інформаційно – роз’яснювальна робота:
- у засобах масової інформації, з урахуванням Інтернет – мережі, розміщено 5673 інформаційних матеріалів з питань декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2016 року;
- на офіційному субсайті «Територіальні органи ДФС у Дніпропетровській області» розміщено 259 матеріалів;
-  на сайтах місцевих рад – 2632 інформаційних повідомлень.
Основні питання декларування громадянами у 2017 році доходів, отриманих протягом минулого року, розглядалися під час проведення 141 сеансу телефонного зв’язку «гаряча лінія»; 80 виступів керівників і посадових осіб на радіо та телебаченні; 49 інтерв’ю, 285 семінарів, практикумів з платниками податків; 105 прес-конференції та брифінгів; 218 засідань «круглого столу»; 23 Інтернет-конференцій (Інтернет-семінарів).
Крім того, до проведення роз’яснювальної роботи з питання декларування доходів громадян було залучено 12 відомих громадських діячів, спортсменів, акторів, інших публічних осіб.  
Також проведено 197 інших заходів, у тому числі і нових сучасних методів доведення інформації, стосовно кампанії декларування громадянами своїх доходів.
Проведена інформаційно – роз’яснювальна кампанія сприяла активізації звітування фізичними особами про отримані у минулому році доходи. 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/222459.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua