Представники ДФС взяли участь у ІV Глобальному кінологічному форумі ВМО

12 окт, 15:20

Головне управління ДФС у Дніпропетровській області інформує, що за повідомленням прес-служби Державної фіскальної служби України (далі – ДФС) кінологічне забезпечення ДФС та діяльність Регіонального кінологічного навчального центру ВМО, який функціонує на базі Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення ДФС, були презентовані представниками фіскальної служби під час ІV Глобального кінологічного форуму Всесвітньої митної організації.
Форум відбувся у Празі під егідою Всесвітньої митної організації. Участь у ньому взяли представники митних адміністрацій 45 країн, які обмінювалися досвідом з питань організації підготовки кінологічних команд в Регіональних кінологічних навчальних центрах ВМО (РКНЦ ВМО), застосування службових собак в правоохоронній діяльності митних адміністрацій різних країн, організації кінологічної діяльності.
Учасники заходу ознайомилися з інформаційною онлайн-платформою для обміну кінологічним досвідом різних країн світу «Global K9 Forum», відвідали аеропорт Чеської Республіки, де кінологічні команди митної адміністрації Чеської Республіки, а також інших країн продемонстрували навички своєї роботи.
У рамках форуму представники Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення ДФС також взяли участь у зустрічі керівників Регіональних кінологічних навчальних центрах ВМО. Учасники обговорили основні аспекти розробки загальних стандартів надання статусу РКНЦ ВМО та актуальні питання діяльності цих центрів. За результатами зустрічі прийнято 11 основних критеріїв надання статусу РКНЦ ВМО, зокрема, таких, що стосуються процедури сертифікації інструкторів РКНЦ ВМО, форми обміну інформацією між центрами, обсягу підготовки кінологічних команд, мовного питання та ін.
На завершення зустрічі учасники домовились про подальший діалог, під час якого будуть напрацьовані дієві кроки у налагодженні співпраці у галузі підготовки кінологічних команд.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/222460.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua