Питання розвитку сфери послуг на ринку нерухомості у Дніпропетровському регіоні обговорювалися під час засідання «круглого столу»

13 окт, 16:17

11 жовтня 2017 року у приміщені Дніпропетровської обласної державної адміністрації, за ініціативи Всеукраїнської асоціації «Спілка фахівців з нерухомого майна України», відбулося засідання «круглого столу» на тему: «Розвиток ріелтерського руху, як фахового осередку суспільства».
Метою проведення цього заходу є обговорення спільних дій щодо розвитку сфери послуг на ринку нерухомості у Дніпропетровському регіоні.
У засіданні, крім керівників професійних Асоціацій, представників обласної державної адміністрації, підприємств ринку нерухомості тощо, також прийняла участь начальник управління організації роботи ГУ ДФС у Дніпропетровській області Манушак Осипова.
Вона зазначила, що сучасна податкова політика передбачає підтримку та удосконалення партнерських відносин між платниками податків і податківцями, в основі якої лежить, зокрема, добровільна сплата податків. Ведення діалогу з суспільством, прозорість діяльності та відкритість до діалогу органів, виконуючих функції держави, є вимогою часу, необхідною складовою перетворень.
Під час заходу обговорювалися питання спільних дій серед громадських організацій, напрямки розвитку ріелтерського руху, як фахового осередку суспільства.
Наприкінці засідання, з нагоди професійного свята Дня ріелтора, кращі фахівці були відзначені грамотами та подарунками.
Манушак Осипова також приєдналась до поздоровлень та побажала: «Легко знаходити потрібний варіант, вірити завжди в себе, отримувати бажаний результат в будь-якій справі, наповнювати своє життя благом і достатком та здійснювати свій конституційний обов’язок щодо своєчасної сплати податків».


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/222516.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua