Бізнес Дніпропетровщини направив на соціальні виплати понад 8,1 млрд. грн. ЄСВ

18 окт, 10:56

З початку 2017 року органи фіскальної служби Дніпропетровської області забезпечили надходження єдиного соціального внеску на загальну суму 8 млрд. 118,5 млн. грн. Якщо порівняти цей показник з минулорічним, то у січні – вересні поточного року єдиного соціального внеску сплачено на 2 млрд. 396,5 млн. грн. більше. Про це повідомила в.о. начальника Головного управління ДФС у Дніпропетровській області Оксана Томчук.
При цьому, лише у вересні 2017 року платники єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування Дніпропетровської області перерахували на рахунки Держказначейства 953,6 млн. грн.
Нагадуємо, що єдиний внесок засобами програмного забезпечення автоматично розподіляється Державною казначейською службою України за видами загальнообов’язкового державного соціального страхування відповідно до визначених пропорцій та перераховується за призначенням – на рахунки, відкриті в Державній казначейській службі на ім’я фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування і пенсійного страхування.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/222587.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua