У Франції Гопко з литовцями обговорить план Маршалла для України

25 окт, 08:52

24-25 жовтня проходить офіційний візит Ганни Гопко, Голови Комітету Верховної Ради у закордонних справах у Париж (Франція). За участю української та литовської парламентських делегацій відбудеться низка дипломатичних зустрічей із французькими високопосадовцями, послами, представниками фондів, політичними аналітиками та професорами.

Мета візиту – налагодження та підтримка дружніх і партнерських стосунків України та Литви із Францією, зустрічі з представниками Комітету з європейських справ, Комітету в закордонних справах Сенату, радниками Президента тощо. На зустрічах також обговорюватиметься New European Investment Plan for Ukraine («План Маршалла для України»).

Протягом сьогоднішнього дня у Ганни Гопко проходять зустрічі із Головою з питань двосторонніх відносин та інтернаціоналізації підприємств Міністерства економіки та фінансів пані Клер Череметінскі, директором з питань двосторонніх відносин паном Джофрі Селестін-Урбеном, паном Жаном-Робером Жуанні, Заступником Голови представництва Туреччини, Балкан, СНД та Близького Сходу, Генерального казначейського управління Франції.

Також Голова Комітету Верховної Ради у закордонних справах проведе зустріч із В. Фор-Мунтян, Головою групи дружби «Франція-Україна» Національної Асамблеї Франції, Маріель де Сарнез, Головою Комітету в закордонних справах Національної Асамблеї, Послом Німеччини в Парижі Дж. Н. Майер-Ландрутом, Головою Кабінету Міністрів у європейських справах Гаелем Вісьєром.

Крім того, сьогодні Ганна Гопко зустрінеться із Філіпом де Лара, викладачем Університету Париж ІІ Пантеон-Ассас, Бруно Тертре, заступником голови Фонду стратегічних досліджень, Лораном Буве, професором політології та Астрід Паносян, керівником з питань управління ресурсами та членом Правління Unibail-Rodamco.

Протягом 25 жовтня Ганна Гопко зустрінеться із представником адміністрації Сенату Марі Брюно, Головою Комітету в європейських справах Сенату Жаном Бізе, головою міжпарламентської групи дружби «Франція-Україна» Ерве Море. Відбудуться також зустрічі із Головою міжпарламентської групи дружби «Франція-Балтика» Жаном-Марі Бокелем, делегованим Головою групи дружби із Литвою Крістофом Бономом, та Головою Комітету в закордонних справах Сенату Крістіаном Камбоном. Крім цього, Ганна проведе переговори із дипломатичним радником Президента Французької республіки зі стратегічних питань Етьєном де Гоневіллем та заступником радника паном Александром Адамом, а також пані Сабіною Тіллай, Головою Комітету в європейських справах.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/222779.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua