Результати роботи в напрямку легалізації заробітної плати

01 ноя, 12:03

Днями в ІА «МОСТ-Днепр» відбулася прес-конференція на тему: «Результати роботи в напрямку легалізації заробітної плати».
У заході взяла участь фахівець управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Дніпропетровській області Лариса Воробйова.
Вона повідомила: «З початку 2017 року по Головному управлінню ДФС у Дніпропетровській області до бюджету надійшло 9,6 млрд. грн. податку на доходи фізичних осіб, що на 2,7 млрд. грн. більше аналогічного періоду минулого року (6,9 млрд. грн.); військового збору – 613, 3 млн. грн., що на 11,7 млн. грн. більше попереднього року, зростання – 2%. Позитивні результати досягнуті за рахунок залучення органами ДФС додаткових джерел до оподаткування – збільшення чисельності платників податків, підвищення рівня оплати праці, легалізації робочих місць, проведення роз’яснювальної роботи серед платників податків, контрольно-перевірочних та інших заходів тощо.
Крім того, додаткові надходження до бюджету склали 8 млн. грн. податку на доходи з фізичних осіб 1 млн. грн. військового збору, 9,5 млн. грн. єдиного соціального внеску.
З початку року перевірено 140 юридичних і фізичних осіб. За результатами контрольно-перевірочних заходів до бюджету надійшло податку на доходи фізичних осіб та єдиного соціального внеску близько 2,7 млн. грн.», – зазначила Лариса Воробйова.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/222977.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua