До уваги аудиторів! Прес-огляд та матеріали Конференції «Професійна відповідальність аудитора», що відбулася 3 листопада 2017 року в місті Львові

03 ноя, 15:15

3 листопада 2017 року у місті Львові у рамках циклу заходів «Реформа аудиту в Україні», які Аудиторська палата України проводить за підтримки EU-FINSTAR, проекту технічної допомоги, що фінансується Європейським Союзом, за участі Міністерства фінансів України та проекту STAREP Світового банку, відбулась Конференція на тему «Професійна відповідальність аудитора».

Серед 141 учасника Конференції, проведеної у м. Львові, зареєстровані сертифіковані аудитори України з міста Львова та Львівської області, а також Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Одеської, Сумської, Тернопільської, Рівненської, Харківської, Черкаської та Чернігівської областей.

Крім того у заході взяли участь представники фондового та банківського ринків, громадських і професійних організацій аудиторів та бухгалтерів, вищих навчальних закладів, а також представники Львівської міської ради, Львівської обласної державної адміністрації, Львівської торгово-промислової  палати.

Учасників Конференції зі вступними словами привітали Голова АПУ Тетяна Каменська, Голова м. Львова Андрій Садовий, Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, Директор проекту EU-FINSTAR Надя Бонева, Ректор Львівського торговельно-економічного університету Петро Куцик, Начальник управління Західного територіального управління  НКЦПФР Діана Савицька, Віце-президент Львівської торгово-промислової  палати Володимир Коруд.

В рамках першої сесії учасникам Конференції було висвітлено питання реформування аудиту в ЄС в глобальному контексті зазначеної реформи: для чого вона проводилася та які заходи впроваджувалися іншими країнами для підсилення нормативно-правової бази в сфері аудиту.

Друга сесія Конференції була присвячена обговоренню процесу реформування аудиту в Україні, зокрема, реформи, що стосується питань професійної відповідальності аудиторів. Крім того, учасникам Конференції була представлена інформація про поточний стан ринку аудиторських послуг в Україні.

Під час третьої сесії присутні обговорили питання професійної відповідальності аудитора, приділивши особливу увагу міжнародному досвіду, а також прикладам та перспективам в Україні.

Завершилася Конференція відкритою сесією, де обговорювали наступні кроки, необхідні для впровадження реформи аудиту в Україні.

До уваги аудиторів матеріали за результатами проведення Конференції «Професійна відповідальність аудитора»:

Програма Конференції «Професійна відповідальність аудитора»

Сесія 1. Реформа системи аудиту в ЄС та у глобальному контексті: яких заходіввжит. в інших країнах для зміцнення регулювання у сфері аудиту

Сесія 1. Реформа аудиту в ЄС і глобальний контекст: чому вона відбулася

Сесія 2. Реформування аудиторської діяльності

Сесія 2. Реформа аудиту в Україні (Національний банк України)

Сесія 2. На порозі реформ: до питання професійної відповідальності аудиторів

Сесія 2. СТАН РИНКУ АУДИТОРСЬКИХ ПОСЛУГ В УКРАЇНІ

Сесія 3. Відповідальність аудитора в ЄС

Сесія 3. ПРОФЕСІЙНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ АУДИТОРА: ОБОВЯЗКИ ЧЛЕНА МФБ

Сесія 3. Професійна відповідальність аудитора

Сесія 3. ПРОФЕСІЙНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ В АУДИТІ

Архів ФОТО з Конференції можна завантажити за посиланням


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/223083.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua