Органами ДФС Миколаївщини до бюджету забезпечено майже 1,5 млрд. грн. ПДВ

09 ноя, 12:49

У січні – жовтні 2017 року органами ДФС у Миколаївській області до державного бюджету мобілізовано майже 1,5 млрд. грн. податку на додану вартість, що на 553 млн. грн. більше, ніж за відповідний період 2016 року.
Миколаївська область входить у ТОП-3 областей України за темпами збільшення нарахувань з податку на додану вартість. За результатами декларування у жовтні 2017 року нарахування з ПДВ, у порівнянні з вереснем 2017 року, збільшились на 24 відсотка.
Досягти вагомих результатів із забезпечення надходжень з ПДВ до бюджету вдалося завдяки покращенню сервісного обслуговування платників ПДВ, створенню максимально комфортних умов для ведення бізнесу у регіоні, контролю за дотриманням суб’єктами господарювання податкового законодавства, а також запровадженню системи електронного управління ризиками при адмініструванні ПДВ, яка дозволяє превентивно реагувати на ризики несплати податку чи використання сумнівного податкового кредиту вже на стадії реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування.

Головне управління ДФС у Миколаївській області


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/223274.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua