ВАТ "Укрексiмбанк" активував модуль заявок на продаж валюти засобами системи Фiнансовий портал.

04 ноя, 12:38

2 листопада 2005 р. ВАТ "Укрексiмбанк" активував модуль заявок на продаж валюти засобами системи Фiнансовий портал. (iнтернет-банкiнг). Зазначений модуль дозволяє юридичним особам формувати та вiдправляти в банк заявки на продаж валюти засобами системи Фiнансовий портал.
 
Система "Фiнансовий портал" надає клiєнтам можливiсть користуватися широким перелiком функцiй: платежi з поточних та карткових рахункiв, встановлення лiмiтiв та блокування платiжних карток, обслуговування зарплатного проекту, запити на вiдкриття та закриття рахункiв, виписки по рахунках, SМS- та e-mail-iнформування тощо.
 
Перелiк функцiй постiйно розширюється. Сьогоднi до системи "Фiнансовий портал" можна пiдключитися у Головному банку та у будь-якiй фiлiї та вiддiленнi ВАТ "Укрексiмбанк".
 
Система "Фiнансовий портал" дозволяє здiйснювати операцiї та отримувати iнформацiю незалежно вiд мiсця перебування 7 днiв на тиждень 24 години на добу. Пiдключитися до системи "Фiнансовий портал" можуть фiзичнi та юридичнi особи, а також суб'єкти пiдприємницької дiяльностi.
 
Докладнiшу iнформацiю про систему "Фiнансовий портал" можна отримати на корпоративному сайтi ВАТ "Укрексiмбанк" eximb/portal .
 
Довiдка: ВАТ "Державний експортно-iмпортний банк України" - унiверсальна кредитно-фiнансова установа iз 100% державним капiталом. ВАТ "Укрексiмбанк" належить до групи найбiльших банкiв України, має фiлiї в обласних центрах та великих iндустрiальних мiстах країни. З 1996 р. є повноправним ом платiжних систем MasterCard Int. та Visa Int., з 1998 р. - розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Українi.
 

Инф. uabanker

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/2234.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua