У Миколаєві викрили чергову схему нелегальної торгівлі пальним на суму 2 млн. гривень

16 ноя, 11:05

Державна фіскальна служба у  Миколаївській області викрила злочинну схему зберігання та збуту незаконно виготовленого дизельного пального на суму понад 2 млн. гривень в Інгульському районі міста Миколаєва.
Про це повідомив в.о. голови ГУ ДФС у Миколаївській області Роман Кріль.
«Державна фіскальна служба Миколаївщини в рамках операції «Акциз-2017» продовжує здійснювати рейди з виявлення фактів незаконної торгівлі підакцизними товарами. Черговий раз нам вдалося припинити протиправну діяльність АЗС в Інгульському районі Миколаєва та вилучити 75 тон дизельного пального на суму понад 2 млн. гривень. Зрозуміло, що його якість не відповідала стандартам, а власники заправки не дотримувались необхідних вимог безпеки. Таким чином, цей об’єкт становив загрозу для мешканців Миколаєва та гостей міста», - наголосив Роман Кріль.
За його словами, станом на сьогодні, досудове розслідування цієї справи перебуває на стадії завершення й скоро вона буде спрямована до суду.
«Особи, які створюють подібну тіньову мережу торгівлі пальним, завдають збитки державі, місцевій громаді, а, отже, і всім громадянам. Тому, факт викриття таких махінаторів – це крок до нової кращої якості життя людей, адже тіньова економіка віднімає у держави спроможність виконувати свої соціальні обов’язки, а ефективна боротьба з нею збільшує шанси на модернізацію та розвиток країни», - переконаний Роман Кріль.

Головне управління ДФС у Миколаївській області


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/223467.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua