Укргідроенерго приєдналося до системи ProZorro.Продажі

17 ноя, 15:27

Днями ПрАТ «Укргідроенерго» приєдналося до системи ProZorro.Продажі шляхом підписання декларації про приєднання до Меморандуму щодо співпраці у побудові в Україні прозорої та ефективної реалізації об’єктів  державної власності, майна державних підприємств та господарських  товариств, у статутному капіталі яких частка державної власності перевищує 50 відсотків, та об’єктів малої приватизації, підписаному 03.03.2017 р. між Міністерством економічного розвитку і торгівлі та Громадською організацією «Transparency International Ukraine», як повідомляє прес-служба Укргідроенерго.
«Організація визнає необхідність побудови в Україні ефективної системи управління державним та комунальним майном, необхідність вдосконалення існуючих механізмів продажу такого майна, розділяє та підтримує в цілому ініціативу Міністерства економічного  розвитку і торгівлі України щодо запровадження в Україні Пілотного проекту  щодо організації електронних торгів (аукціонів) з використанням електронної торгової системи ProZorro.Продажі», – йдеться у тексті Декларації.
 Перші аукціони відбудуться вже цього місяця.
«Ми приєднались до Пілотного проекту ProZorro.Продажі. Задля досягнення максимально ефективного втілення у життя концепції прозорості продажів Укргідроенерго зобов’язується докласти усіх необхідних зусиль, спрямованих на забезпечення проведення відкритих  публічних торгів, адже наша компанія у своїй діяльності керується принципами чесної конкуренції», - зазначив генеральний директор ПрАТ «Укргідроенерго» Ігор Сирота.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/223526.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua