На Донеччині в «сірій зоні» співробітники спецпідрозділу «Фантом» виявили автомобіль з незаконним вантажем

23 ноя, 15:37

На Донеччині в районі проведення АТО співробітниками управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО Головного управління ДФС у Донецькій області («Фантом») спільно з військовослужбовцями 95 окремої десантно-штурмової бригади Збройних сил України та спецпідрозділу «Рись» Служби безпеки України упереджено спробу переміщення через лінію розмежування великої партії товарно-матеріальних цінностей.
Вантажний автомобіль MAN з вантажем було знайдено прихованим у так званій «сірій зоні», у лісосмузі поблизу смт. Верхньоторецьке Ясинуватського району.
За оперативними даними транспортний засіб з товарами було підготовлено для незаконного переміщення через лінію розмежування на тимчасово непідконтрольну територію України в обхід контрольно-пропускних пунктів.
Вміст вантажу складає майже 500 найменувань товарно-матеріальних цінностей, серед яких господарські та канцелярські товари, автозапчастини, інвентар для будівельних робіт, тканини, предмети побутової хімії, обладнання для змішування мінеральних добрив тощо. До прийняття процесуального рішення всю партію товарно-матеріальних цінностей вилучено.
За даним фактом складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.204-3 КУпАП (порушення порядку переміщення товарів до району або з району проведення антитерористичної операції).
На даний час триває підрахунок загальної вартості вилучених товарів, яка попередньо оцінена у сумі понад 2 млн гривень.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/223692.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua