НКЦПФР інформує про результати свого чергового засідання

29 ноя, 13:56

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) оприлюднює результати засідання регулятора фондового ринку, що відбулося 28 листопада 2017 року.

 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті такі рішення:

 

1. Щодо проекту Закону України «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність» (реєстраційний № 6016-д від 23.10.2017)

прийнято рішення

2. Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Комісії щодо використання печаток

прийнято рішення 

(реєстрація МЮУ)

3. Про схвалення доопрацьованого проекту рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку «Про затвердженняЗмін до Положення про провадження депозитарної діяльності»

рішення схвалено

(для оприлюднення)

4. Щодо врегулювання питання забезпечення обліку прав на цінні папери емітента ВАТ «Хліб Києва»

прийнято рішення

5. Про скасування рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 03.10.2017 № 732 «Про внесення змін до Положення про функціонування фондових бірж»

прийнято рішення

6. Щодо дій ПАТ «ДІАМАНТБАНК», пов’язаних з припиненням провадження професійної діяльності на фондовому ринку - депозитарної діяльності

прийнято рішення

7. Щодо анулювання ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку – депозитарної діяльності, а саме депозитарної діяльності депозитарної установи, ТОВ «СТОЛИЦЯ-ЦІННІ ПАПЕРИ»

прийнято рішення

8. Про внесення зміни до пункту 7 Порядку реєстрації випуску акцій акціонерних товариств, що створюються у процесі приватизації та корпоратизації

прийнято рішення 

(реєстрація МЮУ)

9. Про затвердження Змін до Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів

прийнято рішення 

(реєстрація МЮУ)

10. Про затвердження Змін до Плану роботи Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2017 рік і Змін до Плану роботи Комітетів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2017 рік

прийнято рішення

11. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Публічного акціонерного товариства «Український банк реконструкції та розвитку»

прийнято рішення

12. Щодо відмови в реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Приватного акціонерного товариства «Еввіва»

прийнято рішення


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/223871.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua