Обираємо покрівельне покриття

07 дек, 12:19

Український клімат характеризується в більшості районів країни значним обсягом опадів –  дощів, снігопадів тощо. Тому до якості покрівельних матеріалів висуваються особливо жорсткі вимоги. Більшість знавців проблеми сходяться у на думці, що найкращий вибір таких матеріалів – це металочерепиця від https://kvadratbud.com/product-category/pokrivelni_materialy/modulna-cherepytsya/ будівельних товарів «КВАДРАТБУД».

Однак, видів металочерепиці і способів її монтажу сьогодні існує безліч, тому варто дати кілька порад покупцям, щодо правильного вибору цього матеріалу і варіантів його укладання.

Фальцева покрівля – надійне, міцне покриття

Головним завданням будь-якого покрівельного покриття є захист будови від вологи, а отже – герметичність. Фальцеве покриття надійно забезпечує цю герметичність, тому стрімко набирає популярність в українській будівельній індустрії. Скажімо, в такому відомому українському місті як Львів, фальцева покрівля kvadratbud.com/product-category/pokrivelni_materialy/falcevi_dahy/ вже зустрічається на більшій частині міських будівель.

Фальцева покрівля отримала свою назву не за видом використаного для покриття матеріалу, а за способом його монтажу. Дана технологія передбачає скріплення листів покрівлі особливим чином – фальцюванням –  при цьому формується спеціальний замок, який гарантує не тільки герметичність всього покриття, але і його підвищену міцність і стійкість до зовнішніх впливів, а також оригінальний і привабливий вигляд. При повному дотриманні технології укладання покрівлі вона здатна прослужити довше століття.

Сьогодні випускаються три типи металочерепиці, придатної для створення фальцевой покрівлі:

1. Оцинкована сталь з додатковим полімерним захисним шаром. Здебільшого це вибір для прагнучих до економії замовників.

2. Алюмінієва металочерепиця. Недорогий і досить надійний матеріал.

3. Листи зі сплаву цинку, титану і міді. Найдорожчий різновид металочерепиці, зате і термін  експлуатації у нього тривалий.

4. Чиста технічна мідь. Листи цього матеріалу створюють найкрасивіші покрівлі і служать дуже довго.

Всі перераховані види покрівельних матеріалів є змога придбати в інтернет-магазині «КВАДРАТБУД». Прямо на сайті kvadratbud всі зацікавлені  можуть уточнити технічні характеристики сучасних покрівельниматеріалів, пропонованих магазином, їх вартість та умови поставки. Тут же можна відразу оформити замовлення на обрані будівельні матеріали в будь-якому обсязі. Якість товарів гарантується!


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/223968.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua