Надходження податку на доходи фізичних осіб по ДПІ у Центральному районі м.Дніпра зросли на 187,9 млн. гривень

12 дек, 08:44

«У січні-листопаді 2017 року до бюджетів всіх рівнів направлено    609,5 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження зросли на 187,9 млн. грн., або на  29,5 відс.», - зазначає начальник ДПІ у Центральному районі м.Дніпра  Наталія Юріївна Болдаш
За її словами до місцевих бюджетів платники податків направили  451,5  млн. грн., а державний бюджет отримав 158,0 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб.
«Додаткові надходження податку на доходи фізичних осіб до місцевих бюджетів – це ті кошти, за рахунок яких місцеві громади вже сьогодні мають можливість збільшувати видатки на соціальну сферу, на належному рівні фінансувати заклади освіти, охорони здоров’я та власні інфраструктурні проекти», - підкреслила Наталія Юріївна.
Посадовець також зазначала, що приріст надходжень податку на доходи фізичних осіб – це результат заходів фіскальної служби з детінізації та протидії порушенням законодавства при виплаті заробітної плати.
Разом з тим, все більше роботодавців відмовляються від використання найманої праці без офіційного оформлення, виплати заробітної плати в «конвертах», сумлінно сплачують податки та збори до бюджету. Та й наймані працівники, розуміючи, що сплачені податки сьогодні – це впевненість та захист в майбутньому, все частіше вимагають від власників бізнесу легального працевлаштування та оподаткування реальної заробітної плати.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/224048.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua