НКЦПФР інформує про результати свого чергового засідання

15 дек, 08:54

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) оприлюднює результати засідання регулятора фондового ринку, що відбулося 14 грудня 2017 року.

 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті такі рішення:

 

1. Про схвалення проекту рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку «Про внесення змін до Положення про об’єднання професійних учасників фондового ринку»

рішення схвалено

(для оприлюднення)

2. Про внесення Змін до Плану роботи Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2017 рік та Плану роботи Комітетів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2017 рік

прийнято рішення

3. Про схвалення проекту рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку «Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку»

рішення схвалено

(для оприлюднення)

4. Щодо зупинення дії ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку ТОВ «Інвестиційна компанія «Саксесфул Інвестментс», ідентифікаційний код юридичної особи 37045026 (депозитарної діяльності депозитарної установи)

прийнято рішення

5. Щодо призначення довіреної особи Кульчицького Р.В., якому передається право брати участь у голосуванні

прийнято рішення

6. Щодо усунення порушень законодавства на ринку цінних паперів та зупинення внесення змін до системи депозитарного обліку цінних паперів ПрАТ («СПЕЦІАЛЬНЕ КОНСТРУКТОРСЬКЕ БЮРО МІКРОЕЛЕКТРОНІКИ В ПРИЛАДОБУДУВАННІ», …)

прийнято рішення

7. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Публічного акціонерного товариства «ПроКредит Банк»

прийнято рішення

8. Щодо реєстрації звіт у про результати розміщення (обміну) акцій, скасування реєстрації випуску акцій та анулювання тимчасового свідоцтва про реєстрацію випуску акцій Публічного акціонерного товариства «Торгово-розважальний центр «СТАНІСЛАВ»

прийнято рішення

9. Про зупинення внесення змін до системи депозитарного обліку цінних паперів (ПАТ «Рекламне агентство «Рефей» …)

прийнято рішення


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/224174.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua