Платники Центрального району м.Дніпра за одинадцять місяців наповнили місцеві бюджети на 694,9 мільйона гривень

15 дек, 12:52

З початку року платники податків району наповнили місцеві бюджети на 694 969,8 тис.гривень. За словами начальника  ДПІ  у Центральному районі м.Дніпра Наталії Болдаш, порівняно з  відповідним періодом минулого року досягнуто 37% зростання сплати до бюджетів місцевого рівня.
Визначальним джерелом наповнення місцевих бюджетів є податок на доходи фізичних осіб, його питома вага у надходженнях місцевих бюджетів становить 65%. З початку року платники району сплатили 451470,9 тис. грн. цього податку, минулорічні показники надходжень перевищено на 46%. Додатково від очікуваного показника надійшло 143221,2тис. грн. податку.
Також  з початку 2017 року платники Центрального району м.Дніпра перерахували до місцевих бюджетів 90481,5 тисгрн. єдиного податку,  99100,5  тис. грн. земельного податку, 22534,3 тис.грн. акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів, 14247,5тис. грн. податку на нерухоме майно.
Додаткове надходження податків до місцевих бюджетів забезпечено завдяки активній позиції працівників фіскальної служби, керівників виконавчої влади та керівників громад у напрямку детінізації ринку праці та обов’язкової реєстрації підприємництва усіма, хто фактично здійснює бізнес-діяльність.
 «Щоб громади мали кошти, жоден з підприємців не повинен ігнорувати законодавчі вимоги щодо оплати праці своїх найманих працівників, здійснювати підприємницьку діяльність обов’язково з офіційною державною реєстрацією та своєчасно сплачувати всі передбачені законом податки. Саме бізнес, представникам якого місцева влада повинна створити рівні конкурентні умови, є основним платником до місцевого бюджету», – зазначила  Наталія Болдаш.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/224196.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua