Великий бізнес сподівається, що гроші від «Криворіжсталі» підуть в економіку

04 ноя, 14:08

Великий український бізнес сподівається, що індійські гроші за «Криворіжсталь» влада пустить на розвиток економіки країни.
Бізнесмени впевнені, що конкурс із продажу «Криворіжсталі» залучить нових інвесторів в Україну. І держава повинна вкладати індійські гроші в спільні з іноземцями проекти. А також у власні підприємства та банки.

А гроші, що залишаться після цього, бізнесмени радять довірити Національному банкові України.

Дмитро Баюра, економічний експерт: «Перш за все, їх необхідно спрямувати на, скажемо так, поповнення резервів Національного банку. Перше. Друге: можна підтримати державні банки, їх капіталізацію. Ну, в цілому, можна спрямувати їх на те, щоб збільшити поступ в цілому економіки».

Мартін Грюнерт, гендиректор західної кампанії: «Это очень хороший сигнал для международных инвесторов. Что возможно в самом деле участие иностранных серьезных инвесторов в развитии украинской экономики. Люди с большим политическим пониманием, с макроэкономическим пониманием, с финансовым, Нацбанк, и так далее примут правильное решение».

Оле Боярин, голова автомобільної компанії: «Прежде всего, на экономику. На развитие экономики, на создание предприятий, которые могут служить фундаментом развития экономики. Их нельзя, на мой взгляд, направлять на проедание. Потому что наша экономика не в лучшем состоянии. Она сейчас находится».
Инф. ntn.tv

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/2242.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua