НКЦПФР змінює Положення про об’єднання професійних учасників фондового ринку

20 дек, 08:43

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) на засіданні, яке відбулось 14 грудня 2017 року, схвалила проект рішення «Про внесення змін до Положення про об’єднання професійних учасників фондового ринку».

Пропонується внести зміни до переліку документів, що подаються для реєстрації ОПУ (об’єднання професійних учасників) та СРО (саморегулівної організації), зокрема, виключити норму щодо подання до Комісії копії Статуту, засвідченої підписом керівника та печаткою, а також уточнити перелік документів щодо фінансової звітності.

Крім того, проект передбачає подання ОПУ та СРО до 30 квітня року, що настає за звітним періодом, до НКЦПФР у паперовій формі річної фінансової звітності, засвідченої уповноваженою особою, разом з аудиторським висновком  (з розкриттям інформації про розмір та склад активів).

У разі якщо загальними зборами членів ОПУ та СРО прийнято рішення про відмову від проведення аудиторської перевірки річної фінансової звітності, аудиторський висновок до НКЦПФР не подається. У такому випадку до Комісії подається витяг з протоколу загальних зборів членів об'єднання щодо прийняття такого рішення разом з річною фінансовою звітністю.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/224309.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua