НКЦПФР інформує про результати свого чергового засідання

20 дек, 08:46

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) оприлюднює результати засідання регулятора фондового ринку, що відбулося 19 грудня 2017 року.

 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті такі рішення:

 

1. Про затвердження Змін до Плану роботи Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2017 рік і Змін до Плану роботи Комітетів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2017 рік

прийнято рішення

2. Щодо реалізації активів ПАЙОВОГО ВЕНЧУРНОГО ІНВЕСТИЦІЙНОГО ФОНДУ «НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» НЕДИВЕРСИФІКОВАНОГО ВИДУ ЗАКРИТОГО ТИПУ ТОВ «КОМПАНІЯ З УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ «АРТ-КАПІТАЛ МЕНЕДЖМЕНТ» при його ліквідації

прийнято рішення

3. Щодо зупинення дії ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку ПрАТ «МАЙСТЕР БРОК» код за ЄДРПОУ 21608094 (брокерської діяльності, дилерської діяльності)

прийнято рішення

4. Щодо анулювання ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку ПАТ «ПРОМИСЛОВО-ФІНАНСОВИЙ БАНК», ідентифікаційний код юридичної особи 25292831 (брокерської діяльності, дилерської діяльності)

прийнято рішення

5. Щодо анулювання ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «ЕКСПРЕС-БАНК» (ідентифікаційний код юридичної особи 20053145) (брокерської діяльності, дилерської діяльності, андеррайтингу)

прийнято рішення

6. Щодо анулювання ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку ТОВ «ФЛАЙТОН», ідентифікаційний код юридичної особи 32146158 (брокерської діяльності, дилерської діяльності)

прийнято рішення

7. Про затвердження Порядку нагляду за реєстрацією акціонерів, проведенням загальних зборів, голосуванням та підбиттям його підсумків на загальних зборах акціонерних товариств

прийнято рішення 

(реєстрація МЮУ)

8. Щодо надання дозволу на проведення вичерпного переліку операцій в системі депозитарного обліку цінних паперів щодо цінних паперів, емітованих ВАТ «КТД»

прийнято рішення

9. Про погодження розповсюдження реклами цінних паперів та фондового ринку ТОВ «Компанія з управління активами «ОЗОН»

прийнято рішення

10. Щодо погодження проекту розпорядження Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг «Про затвердження Положення про обов’язкові критерії і нормативи достатності капіталу та платоспроможності, ліквідності, прибутковості, якості активів та ризиковості операцій страховика»

прийнято рішення

із зауваженнями

11. Щодо реєстрації випуску та проспекту емісії акцій Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «Брітіш Авто Клаб»

прийнято рішення


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/224311.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua