Головним управлінням ДФС у Дніпропетровській області організовано екскурсію для студентів коледжу

21 дек, 12:22

З нагоди Дня Святого Миколая та з метою ознайомлення молоді з роботою фіскальних органів Головним управлінням ДФС у Дніпропетровській області 19 грудня 2017 року організовано екскурсію для податкового класу (гурток «Юний податківець») Верхньодніпровського коледжу Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету.
Екскурсія розпочалася з відвідування вуличної та внутрішньої експозицій музею «Громадянський подвиг Дніпропетровщини в подіях АТО», де студенти мали змогу побачити експонати, які прибули безпосередньо з зони трагічних подій. А під час ретроспективного показу подій АТО 2014 – 2016 років молоді люди були емоційно вражені від масштабів війни на Сході нашої країни. Юнаки та дівчата вшанували пам’ять загиблих героїв, наших земляків.
Потім студенти ознайомились з роботою фіскальних органів у Головному управлінні ДФС у Дніпропетровській області. Про особливості надання адміністративних послуг дівчатам та хлопцям розповіли фахівці Центру обслуговування платників ДПІ у Шевченківському районі м. Дніпра ГУ ДФС у Дніпропетровській області.
Не менш цікавою стала екскурсія на митному посту «Північний» Дніпропетровської митниці ДФС, де студенти мали змогу на власні очі побачити процес митного оформлення товарів та повний обсяг митних формальностей, передбачених Митним кодексом.
Додому майбутні економісти повертались, отримавши корисні знання та сповнені нових вражень.
Від імені ГУ ДФС у Дніпропетровській області студентів привітала начальник управління організації роботи Манушак Осипова з Днем Святого Миколая та наступаючими новорічно – різдвяними святами. Побажала «юним податківцям» успіхів у навчанні та висловила впевненість, що кожен з них у майбутньому знайде свій професійний шлях та досягне нових звершень.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/224364.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua