Від початку 2017 року аудитори апарату Північного офісу Держаудитслужби забезпечили відшкодування втрат майже на 45 млн грн

22 дек, 08:35

Протягом січня – листопада 2017 року фахівці апарату Північного офісу Держаудитслужби забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на майже 45 млн гривень.

За результатами контрольних заходів керівниками місцевих органів влади і місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій прийнято 145 управлінських рішень.

До підприємств, установ та організацій, в яких виявлено порушення законодавства, у 19 випадках застосовано заходи впливу у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами та зменшення бюджетних асигнувань.

Правоохоронним органам передано 100 матеріалів контрольних заходів, за результатами розгляду яких розпочато 26 досудових розслідувань.

За допущені порушення 144 особи притягнуто до адміністративної відповідальності, 98 – до дисциплінарної і матеріальної, 4 особи звільнено із займаних посад.

До суду пред’явлено 6 позовів щодо відшкодування винними особами втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму майже 3 млн грн.

Прес-служба Північного офісу Держаудитслужби


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/224385.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua