НКЦПФР інформує про результати свого чергового засідання

22 дек, 08:36

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) оприлюднює результати засідання регулятора фондового ринку, що відбулося 21 грудня 2017 року.

 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті такі рішення:

 

1. Про затвердження Концепції «Підготовка та атестація фахівців фондового ринку та керуючих активами: прозорість і відповідність сучасним вимогам та міжнародним стандартам»

прийнято рішення

2. Щодо інформації про стан виконання Плану-графіка проведення заходів з  відстеження результативності регуляторних актів Комісії за IV квартал 201 7 року

прийнято рішення

3. Про затвердження Плану роботи Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2018 рік

прийнято рішення

4. Про затвердження Плану роботи Комітетів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2018 рік

прийнято рішення

5. Про затвердження змін до Плану роботи Національної комісії з цінних па перів та фондового ринку на 2017 рік та Плану роботи Комітетів Національної комісії з  цінних паперів та фондового ринку на 2017 рік

прийнято рішення

6. Про затвердження Змін до Положення про провадження депозитарної діяльності

прийнято рішення 

(реєстрація МЮУ)

7. Про реєстрацію змін до правил ПАТ «Фондова біржа «Перспектива»

прийнято рішення

8. Щодо реалізації активів пайового закритого недиверсифікованого венчурного інвестиційного фонду «Терсін-ІІ» ТОВ «Компанія з управління активами «ТЕРСІН» при його ліквідації

прийнято рішення

9. Щодо анулювання ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку ПАТ «БАНК БОГУСЛАВ», ідентифікаційний код юридичної особи 34540113 (брокерської діяльності, дилерської діяльності)

прийнято рішення

10. Щодо анулювання ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку – депозитарної діяльності, а саме депозитарної діяльності депозитарної установи ТОВ «ФК ГАМБИТ»

прийнято рішення

11. Щодо анулювання ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку – депозитарної діяльності, а саме депозитарної діяльності депозитарної установи ПАТ «ПРОМИСЛОВО-ФІНАНСОВИЙ БАНК»

прийнято рішення

12. Щодо погодження набуття істотної участі Бородіним О. В. у професійному учаснику фондового ринку ТОВ «КУА «БІЗНЕС-ГАРАНТ»

прийнято рішення

13. Про внесення Змін до Плану роботи Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2017 рік та Плану роботи Комітетів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2017 рік

прийнято рішення

14. Про внесення змін до Положення щодо пруденційних нормативів професійної діяльності на фондовому ринку та вимог до системи управління ризиками

прийнято рішення 

(реєстрація МЮУ)

15. Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (щодо використання печаток юридичними особами та фізичними особами – підприємцями)

прийнято рішення 

(реєстрація МЮУ)

16. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Приватного акціонерного товариства «Володимир–Волинська Птахофабрика»

прийнято рішення

17. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Публічного  акціонерного товариства «Банк «ПОРТАЛ»

прийнято рішення

18. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Публічного акціонерного товариства Акціонерного банку «Південний»

прийнято рішення

19. Щодо реєстрації випуску та проспекту емісії акцій ПрАТ «Індастріал Медіа Нетворк», що пропонуються для приватного розміщення

прийнято рішення


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/224386.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua