НКЦПФР інформує про результати свого чергового засідання

28 дек, 12:14

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) оприлюднює результати засідання регулятора фондового ринку, що відбулося 27 грудня 2017 року.

 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті такі рішення:

 

1. Про схвалення доопрацьованого проекту рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку «Про затвердження Змін до Положення про припинення депозитарною установою провадження професійної діяльності на фондовому ринку – депозитарної діяльності»

рішення схвалено

(для оприлюднення)

2. Про затвердження змін до Плану-графіку проведення заходів з відстеження результативності регуляторних актів Комісії на IV квартал 2017 року

прийнято рішення

3. Про затвердження Змін до Плану діяльності Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік

прийнято рішення

4. Про погодження внутрішніх документів СРО «Українська асоціація інвестиційного бізнесу» (змін до них)

прийнято рішення

5. Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку – діяльності з управління активами інституційних інвесторів (діяльності з управління активами) ТОВ «ЮКМ»

прийнято рішення

6. Щодо анулювання ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку ПАТ «КРЕДИТ ОПТИМА БАНК», ідентифікаційний код юридичної особи 34819265 (брокерської діяльності, дилерської діяльності)

прийнято рішення

7. Щодо анулювання ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку ТОВ «ОФІР КАПІТАЛ» (ідентифікаційний код юридичної особи 40163445) (брокерської діяльності, дилерської діяльності)

прийнято рішення

8. Про затвердження змін до Плану роботи Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2017 рік та Плану роботи Комітетів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2017 рік

прийнято рішення

9. Про затвердження змін до Плану роботи Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2017 рік та Плану роботи Комітетів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на 2017 рік

прийнято рішення

10. Про схвалення проекту рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку «Про внесення змін до Системи довідників та класифікаторів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку»

рішення схвалено

(для оприлюднення)

11. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Приватного акціонерного товариства «Миколаївський комбінат хлібопродуктів»

прийнято рішення

12. Щодо реєстрації випуску та проспекту емісії облігацій серій «YY», «ZZ», «AAA», «BBB», «CCC», «DDD», «EEE», «FFF», «GGG», «HHH», «III» ТОВ «Будспецсервіс», що пропонуються для публічного розміщення

прийнято рішення

13. Про зупинення внесення змін до системи депозитарного обліку цінних паперів щодо цінних паперів, емітованих ПрАТ «СК «Промінь»

прийнято рішення


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/224501.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua