Донеччина: надходження за спеціальне використання водних об’єктів склали 167 млн гривень

11 янв, 14:57

За січень-грудень 2017 року підприємства Донеччини, що у своїй діяльності використовують водні об’єкти, спрямували до бюджетів понад 167,1 млн грн рентної плати за спеціальне використання води, що на 33%, або більш ніж на 41,6 млн грн, перевищує надходження відповідного періоду минулого року.
Надходження плати за спеціальне використання води згідно з розподілом коштів розподілено рівними частинами між державним та місцевими бюджетами.
На даний час у фіскальній службі Донецької області 2529 платників сплачують рентну плату за спеціальне використання води. Найбільші бюджетоформуючі платники регіону: ПРАТ «ММК ім. Ілліча», ПРАТ «МК «Азовсталь» та Вуглегірська ТЕС ПРАТ «Центренерго».
Підприємства – платники рентної плати за спеціальне використання води обчислюють суму плати наростаючим підсумком з початку року та надають податкові декларації до контролюючих органів за місцем податкової реєстрації.
Головне управління ДФС у Донецькій області нагадує, що граничний термін подання податкової звітності та сплати податкових зобов’язань з рентної плати за спеціальне використання води  за ІV квартал 2017 року  - 09 лютого та 19 лютого 2018 року відповідно.
До уваги платників рентної плати за спеціальне використання води! Податкова декларація за ІV квартал 2017 року складається за формою, затвердженою наказом Міністерства фінансів України від 07.11.2016 №927.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/224784.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua