У міськвиконкомі Дніпра податківці та представники місцевих органів влади розглянули питання наповнення місцевих бюджетів

08 фев, 11:40

У міськвиконкомі міста Дніпро відбулося засідання робочої групи з питань збільшення надходжень до бюджету міста. В засіданні прийняли участь в.о. заступника начальника ГУ ДФС у Дніпропетровській області Ірина Сікіріна та начальник управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Дніпропетровській області Владислав Воінов.
Основними питаннями наради були обговорення заходів міськради по підготовці і наданню документації по суб’єктам господарювання з метою застосування коефіцієнту, який характеризує функціональне використання земельної ділянки. Також розглядалось питання оцінки земельних ділянок і житлових приміщень для правильного нарахування податкових зобов’язань мешканцями міста.
В ході спільної роботи міської влади, органів ДФС та Держгеокадастру опрацьовано нормативно-грошова оцінка земельних ділянок, що зазначені у податкових деклараціях юридичних осіб, зареєстрованих у місті Дніпро.
В.о. заступника начальника ГУ ДФС у Дніпропетровській області Ірина Сікіріна окремо акцентувала питання взаємодії органів ДФС та районних у місті рад для своєчасного вручення платникам податкових повідомлень-рішень про сплату суми податку для об’єктів житлової нерухомості, що перебувають у власності фізичних та юридичних осіб.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/225547.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua