«Електронний кабінет» – сучасний сервіс, який дозволяє отримати довідку про відсутність заборгованості без відвідування податкової

12 фев, 14:21

Західно-Донбаська ОДПІ Головного управління ДФС у Дніпропетровській області повідомляє, що під час здійснення професійної діяльності у платників податків виникає необхідність підтвердити відсутність заборгованості перед бюджетом. У такому випадку підтверджуючим документом стає довідка про відсутність заборгованості з податків, зборів та інших платежів, що контролюються органами ДФС України.
За допомогою сервісу «Електронний кабінет» з використанням електронного цифрового підпису (далі – ЕЦП) платник може надіслати заяву та отримати довідку про відсутність податкової заборгованості.
Суб’єкти сфери публічних закупівель, підприємства або суб’єкти господарювання у загальнодоступній частині «Електронного кабінету» без використання ЕЦП мають можливість переглянути видані платникам довідки та/або завантажити довідку у вигляді файла з територіального контролюючою органу.
Головні переваги використання «Електронного кабінету»:
· можливість на безоплатній основі працювати у цілодобовому режимі;
· економія власного часу, не відвідуючи орган ДФС України;
· затребувана інформація надходить в режимі реального часу;
· запити платників з найвіддаленіших районів України швидко й легко задовольняються.
Крім того, «Електронний кабінет» є захищеним, персоналізованим та безпечним електронним сервісом, який надає безконтактні способи взаємодії платників податків з фахівцями ДФС України за допомогою використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/225630.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua