Про новації в оподаткуванні та декларування доходів громадян говорили на нараді у Васильківській райдержадміністрації

22 фев, 13:14

Про зміни податкового законодавства та основні моменти цьогорічної кампанії декларування громадянами своїх доходів обговорювали на нараді, яка відбулась у  Васильківській райдержадміністрації. 
Присутнім було роз’яснено про зміни до податкового законодавства, які вступили в дію з 01.01.2018 року. Крім того проінформували про новації в адмініструванні податку на майно, податку на доходи фізичних осіб, єдиного податку та зміни в оподаткуванні земельних відносин державної та комунальної власності. 
Заступник начальника - начальник Васильківського відділення Західно-Донбаської ОДПІ ГУ ДФС у Дніпропетровській області Маргарита Бондаренко нагадала учасникам про  кампанію декларування громадянами доходів та розповіла про випадки, коли подання декларації про майновий стан та доходи є обов’язковим, а також про особливості заповнення декларації на податкову знижку та про перелік витрат, дозволених для включення з метою отримання знижки.
Завершення наради відбулось у форматі запитань - відповідей та активної дискусії. Учасники заходу  отримали  відповіді на всі поставлені питання. 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/225941.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua