На Донеччині закликали вчителів декларувати доходи від репетиторства

13 мар, 12:23

12 березня 2018 року заступник начальника – начальник Покровсько-Добропільського управління ГУ ДФС у Донецькій області Алла Єльникова зустрілась з керівниками та представниками відділів освіти Добропільської міської ради та Добропільської райдержадміністрації з питання залучення до декларування педагогів, які протягом 2017 року мали доходи від надання репетиторських послуг.
Зустріч проходила у форматі «круглого столу». Крім очильника Покровсько-Добропільського управління, від фіскальних органів були присутні в.о. начальника Добропільської ОДПІ Іван Якунін та начальник Добропільського відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Покровсько – Добропільського управління ГУ ДФС у Донецькій області Алла Безверхня. Також, на захід було запрошено редактора газети «Новий шлях» Наталію Красноплахову.
В своїй промові Алла Єльникова зазначила, що проведення якісної кампанії декларування громадянами доходів, отриманих у 2017 році, – одне з найважливіших напрямків роботи фіскальної служби, якому приділяється  значна увага. Керівник наголосила, що основним податком, завдяки якому наповнюються бюджети громад, є податок на доходи фізичних осіб та порадила не зволікати з декларуванням минулорічних доходів від репетиторства.
В свою чергу Іван Якунін звернув увагу, що працівники Центру обслуговування платників Добропільської ОДПІ завжди готові надати консультаційні та інформаційні послуги з питання заповнення громадянами декларацій та запросив педагогів прийняти участь у декларуванні.
Наприкінці зустрічі Алла Єльникова наголосила, що декларування доходів громадян – це конституційний обов’язок кожного українця.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/226378.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua