ДФС співпрацює з міжнародними організаціями у напрямі побудови нової моделі управління кадрової служби

16 мар, 08:39

Головне управління ДФС у Дніпропетровській області інформує, що, за повідомленням ДФС України, експерти Консультативної місії Європейського Союзу «Консультація заради довіри» (EUAM) з 13 по 15 березня 2018 року проводять цикл тренінгів для керівників служб управління персоналом органів ДФС.
Під час відкриття тренінгу директор Департаменту кадрової політики та роботи з персоналом Тетяна Пажитнова подякувала колегам з місії EUAM за співпрацю щодо вдосконалення моделі управління персоналом. Вона зазначила, що робота кадрових підрозділів з урахуванням нових методів та підходів, успішне впровадження в ДФС кращого міжнародного досвіду у сфері управління людськими ресурсами стане основним стратегічним напрямом роботи кадрових підрозділів органів ДФС у ході здійснення заходів зі структурного і функціонального реформування фіскальної служби.
Подальша плідна співпраця ДФС з експертами Консультативної місії Європейського Союзу «Консультація заради довіри» стане важливим кроком на шляху удосконалення та змін у процесах управління персоналом в органах ДФС.
У 2017 році на базі Всеукраїнського центру підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування Департаментом кадрової політики та роботи з персоналом ДФС за участі провідних експертів місії EUAM проводилися тренінги «Розвиток ефективних навичок відбору. Робота з компетенціями» і «Життєвий цикл HRM. Адаптація. Наставництво» у рамках співпраці ДФС та місії EUAM – Консультативної місії Європейського союзу «Консультація заради довіри».


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/226464.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua