З початку року за матеріалами Головного управління внутрішньої безпеки ДФС розпочато 59 кримінальних проваджень

16 мар, 14:11

У січні – лютому 2018 року за фактами вчинення посадовими особами органів фіскальної служби корупційних та інших злочинів у сфері службової діяльності, правоохоронними органами розпочато 65 кримінальних проваджень, з них 59 – за матеріалами підрозділів Головного управління внутрішньої безпеки ДФС.
У ході розслідування кримінальних проваджень, розпочатих за матеріалами підрозділів ГУВБ, працівникам органів ДФС оголошено 13 повідомлень про підозру у вчиненні злочинів.
До суду направлено 5 обвинувальних актів та 5 осіб судом вже визнано винними у скоєнні злочину.
За вказаний період за матеріалами підрозділів ГУВБ складено та направлено до суду 30 адміністративних протоколів за скоєння правопорушень, пов’язаних з корупцією, за якими 2 особи визнано винними у вчиненні адміністративного правопорушення.
Протягом двох місяців поточного року підрозділами ГУВБ проведено 354 службових розслідувань і перевірок, у тому числі перевірено 21 повідомлення про можливі неправомірні дії працівників служби, що надійшли на сервіс «Пульс», а також 122 звернення фізичних та юридичних осіб.
За результатами перевірочних заходів 93 працівникам винесено офіційне застереження про недопущення протиправної поведінки, до дисциплінарної відповідальності притягнуто 59 осіб.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/226495.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua