Дніпропетровською митницею ДФС прийнято участь в зустрічі членів Міжнародного Трейд-клубу

27 мар, 15:36

22 березня 2018 року, на базі Дніпропетровської торгово-промислової палати, відбулася зустріч членів Міжнародного Трейд-клубу, в роботі якої прийняв участь заступник начальника Дніпропетровської митниці ДФС Ігор Диба.
Міжнародний трейд-клуб – організація, що об’єднує представників 60 посольств іноземних держав і міжнародних організацій, акредитованих в Україні.
Співробітники, відповідальні за торгово-економічну співпрацю з Україною, посольств Китаю, Угорщини, Румунії, Канади, Норвегії, Словаччини, Аргентини, Малайзії, Бельгії, Іспанії, Азербайджану, Грузії, Польщі, Болгарії, Фінляндії, а також Представництва  Європейського Союзу в Україні в рамках свого візиту зустрілися з представниками Дніпропетровської обласної державної адміністрації, органів державної влади м. Дніпра, банківської та інвестиційної сфери, громадськими діячами та експертами з інвестиційних питань, представниками бізнес-спільноти, що мають інтерес і конкретні пропозиції щодо встановлення та розвитку співробітництва з бізнес спільнотою інших держав.
Головною метою проведення заходу було сприяння економічному зростанню та залученню іноземних інвестицій, налагодження ділових контактів між українськими та міжнародними підприємствами, розвиток багатостороннього співробітництва з регіонами країн світу, співпраця зі світовими та регіональними міжнародними організаціями, проведення культурного обміну, забезпечення та підтримка позитивного ділового та інвестиційного іміджу Дніпропетровської області.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/226773.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua