Фіскали Донеччини продовжують співпрацю з Покровською райдержадміністрацією

05 апр, 15:13

Про важливі питання життєдіяльності району та шляхи їх вирішення йшлося на засіданні колегії Покровської районної державної адміністрації,  до роботи якої долучився начальник Покровського відділу податків і зборів з фізичних осіб Покровсько-Добропільського управління ГУ ДФС у Донецькій області Павло Рисованний.
Спілкуючись у форматі відкритого діалогу, учасники засідання обговорили ряд нагальних питань у фіскальній сфері, зокрема, визначили шляхи ефективної взаємодії Покровсько-Добропільського управління ГУ ДФС у Донецькій області з керівництвом РДА, сільськими та селищними радами Покровського району задля забезпечення очікуваних надходжень податків та зборів до місцевих бюджетів. Йшлося, між іншим, про погашення заборгованості по податках і зборах, заробітній плат, та про заходи з упередження щодо недопущення виникнення такого боргу у подальшому.
 Крім цього, не залишилось поза увагою і  таке нагальне питання, як кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2017 році. Голова РДА Анатолій Шишко запропонував конкретні спільні заходи щодо ефективної роботи у цьому напрямку у квітні поточного року.
«Впевнений, що працівники фіскальних органів та місцевої влади зроблять все від них залежне для забезпечення загального позитивного результату. Покровсько-Добропільське управління ГУ ДФС у Донецькій області, в свою чергу, завжди налаштоване на плідну співпрацю з місцевими органами виконавчої влади, тому що нас поєднує єдина мета - наповнення місцевих скарбниць задля добробуту громадян» - прокоментував підсумки колегії Павло Рисованний.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/227050.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua