У громадян Центрального району м.Дніпра є три шляхи подання декларації про майновий стан і доходи

12 апр, 14:18

Триває останній місяць кампанії декларування доходів, отриманих фізичними особами уподовж 2017 року, тож фахівці ДПІ у Центральному районі м. Дніпра  радять мешканцям міста Дніпра встигнути виконати свій конституційний обов’язок.
Насамперед зауважимо, що податкова декларація про майновий стан і доходи подається платниками податків за місцем своєї податкової адреси. Для цього у будь-якого мешканця регіону є три способи її подання. Розглянемо кожен із них.
Перший – подання декларації особисто або уповноваженою на це особою, тобто з безпосереднім відвідуванням податкової інспекції за місцем своєї податкової адреси.
У другому способі – декларацію можна надіслати поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення. У такому разі є певний нюанс, таке відправлення платник податку зобов’язаний здійснити не пізніше ніж за п’ять днів до закінчення граничного строку подання податкової декларації.
Третій спосіб є найсучаснішим – це декларування засобами електронного зв’язку в електронній формі. Якщо вирішите скористатись саме цим шляхом і подати декларацію через «Електронний кабінет платника податків», що розташований на веб-порталі ДФС України в меню електронних сервісів, врахуйте вимоги законів щодо електронного документообігу та електронного цифрового підпису (ЕЦП)
 
У ДПІ у Центральному районі м. Дніпра  радять не баритися і задекларувати свої доходи у будь-який зручний спосіб. Кампанія декларування доходів, отриманих у 2017 році, триватиме до 1 травня поточного року.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/227183.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua