На КПВВ «Гнутове» упереджено спробу надання хабаря та вилучено товарів майже на 50 тис гривень

15 май, 14:39

12 травня 2018 року під час несення служби на КПВВ «Гнутове» співробітниками спеціального підрозділу податкової міліції ДФС України,  який залучений до складу Об’єднаних сил, спільно з працівниками прикордонної служби України встановлено факт пропозиції надання неправомірної вигоди в сумі 1500 грн мешканцем м. Донецьк, який рухався на автомобілі ЗАЗ-DAEWOO LANOS до тимчасово окупованої території України.
Під час проведення огляду транспортного засобу та особистих речей водія виявлено порушення встановленого порядку переміщення товарів через лінію зіткнення: приховане переміщення мобільного телефону Apple iPhone X та меблів для ванної кімнати загальною орієнтовною вартістю 49,9 тис гривень.
Вказаний громадянин запропонував грошові кошти за безперешкодне переміщення до тимчасово окупованої території України та не складення протоколу про вчинене адміністративне правопорушення за ознаками ч.1 ст. 204-3 КУпАП України.
Матеріали за вказаним фактом пропозиції надання неправомірної вигоди та товарно-матеріальні цінності передано представникам Національної поліції для прийняття рішення згідно чинного законодавства.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/227999.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua