АТ «Русатом Сервіс» підписало тристоронній меморандум про взаєморозуміння з компаніями VTT Technical Research Centre of Finland Ltd. і Saanio & Riekkola Oy (Фінляндія)

17 май, 08:55

АТ «Русатом Сервіс» підписало тристоронній меморандум про взаєморозуміння з питань взаємодії в області ЯІ і підготовки кадрів з компаніями VTT Technical Research Centre of Finland Ltd. і Saanio & Riekkola Oy.
Основна мета підписання меморандуму - розширити співпрацю в частині ядерної освіти і підготовці кадрів, за які в певній частині з російської сторони відповідає АТ «Русатом Сервіс». Розвивати співробітництво передбачається в області проведення досліджень, навчання і підготовки кадрів в галузі ядерної науки і технології з метою підтримки розвитку людських ресурсів для існуючих і споруджуваних атомних електростанцій, а також ядерних дослідницьких установок.
Сторони планують взаємну допомогу в діяльності у зазначеній галузі, підготовку високоосвічених і досвідчених інструкторів для ядерного співтовариства, а також співробітництво в галузі створення бази міжнародних експертів атомної галузі, особливо з метою розвитку ядерної інфраструктури в країнах, що розвиваються.
Підписання відбулося в рамках X Міжнародного форуму «Атомекспо» в м.Сочі. З боку АТ «Русатом Сервіс» контракт підписав генеральний директор Євген Олександрович Сальков, з боку VTT Technical Research Centre of Finland Ltd.- Виконавчий віце-президент Ерья Турунен, Saanio & Riekkola Oy представляв директор Тімо Саан.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/228056.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua