Святкове привітання учасника Всеукраїнського конкурсу «Податківець майбутнього»

31 май, 13:12

Від імені керівництва ГУ ДФС у Дніпропетровській області та за підтримки Первинної профспілкової організації працівників ГУ ДФС області заступник начальника Криворізької південної ОДПІ ГУ ДФC у Дніпропетровській області Валентина Бойко завітала до Нивотрудівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів міста Апостолово привітати учасника Всеукраїнського конкурсу «Податківець майбутнього» - першокласника Ростислава Малишева.
Привітання відбулось під час шкільної лінійки, в урочистий день - Свято останнього дзвоника, де лунали слова вітання, сяяли усмішки школярів та блищали сльози випускників.
Валентина Бойко висловила вдячність учаснику Всеукраїнського конкурсу «Податківець майбутнього», побажала нових творчих здобутків. Вона зазначила, що Конкурс - це виховання правової та податкової культури у сьогоднішніх школярів – у майбутньому – свідомих платників податків. Вивчення та розуміння підростаючим поколінням ролі, значення та місця податків у житті держави та суспільства.
Ростислав з радістю отримав подарунковій набір для творчості від податківців, а від вчителів та однокласників - щирі вітання.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/228361.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua