Запрошуємо до участі у Всеукраїнському рейтингу «Сумлінні платники податків»

04 июн, 08:40

 Головне управління ДФС у Дніпропетровській області інформує.
Територіальне відділення ВГО «Асоціація платників податків України» в Дніпропетровській області запрошує платників податків прийняти участь у роботі регіональної рейтингової комісії в Дніпропетровській області щодо визначення переможців щорічного Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків» в 2017 році.
Щорічний Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків» започатковано Всеукраїнською організацією «Асоціація платників податків України» з метою створення сприятливих умов для розвитку взаємовигідної співпраці між державою та бізнесом, та відзначення кращих здобутків платників податків. Головним завданням рейтингу є посилення ролі та авторитету платника податків в житті країни, підвищення загальної культури сплати податків, утвердження серед людей духу підприємливості.
Для участі необхідно заповнити Заявку на участь у Всеукраїнському рейтингу «Сумлінні платники податків» в номінації «Сумлінний платник податку-2017» (додаток) та направити її на електронну адресу аррu.dnepr@gmail.com. Строк подання Заявки — до 10 червня 2018 року.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/228414.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua