Донеччина: 30 матеріалів з ознаками кримінальних правопорушень передано до правоохоронних органів з початку 2018 року

12 июл, 14:51

У січні-червні поточного року за результатами дослідження діяльності суб’єктів господарювання Донеччини управлінням боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ГУ ДФС у Донецькій області підготовлено та передано до правоохоронних органів для прийняття рішення згідно з Кримінальним кодексом України 30 матеріалів, за якими виявлено можливі збитки на суму 722 млн гривень.
В результаті розгляду матеріалів з ознаками кримінальних правопорушень, що були направлені до правоохоронних органів, 4 матеріали  було приєднано до кримінальних проваджень. Крім того, порушено і обліковано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань 12 кримінальних проваджень на суму 66,3 млн грн.
Майже 47 % від усіх виявлених правопорушень – це порушення у сфері державних закупівель. Так, з початку року управлінням вже складено 14 матеріалів щодо порушень в сфері державних закупівель, з яких 1 матеріал було приєднано до кримінальних проваджень та 5 кримінальних проваджень було обліковано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань.
Головним управлінням ДФС у Донецькій області з метою недопущення використання коштів з бюджету поза правовим полем продовжують вживатися заходи щодо виявлення, аналізу та організації проведення перевірок осіб, які здійснюють фінансові операції, що можуть бути пов’язані з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/229336.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua