Усі переваги азійської кухні в одному закладі YOUNG

29 июл, 22:12

Пікантна, гостра, різнобарвна та насичена тисячею відтінків смаку – все це азіатська кухня. Неодмінно Ви про неї чули і можливо куштували, але чи була вона дійсно оригінальною? В Україні мало закладів, які пропонують азійську кухню у чистому вигляді, а подорожі Азією є мрією багатьох. Бар-лаундж Янг зруйнував усі кордони, подолав кілометри і зробив Азію ближчою для Тернополя.

YOUNG: нічний клуб, в якому азійська кухня представлена у всій своїй величі

Гостинність, атмосфера, оригінальне меню – ось на цих трьох критеріях заснована робота хорошого ресторану. Янг слідує зазначеній добрій традиції, являючись водночас місцем для вечірок. Клуб, в якому не танцюють, а їдять – незвично, чи не так? Але ми не лише пропонуємо смачну кухню – тут царює Азія, її обриси Ви знайдете у кожній деталі: музика, інтер’єр, меню, особлива атмосфера молодості, що обрамлена у східному стилі.

Тайська кухня, в’єтнамська, японська та китайська – всі вони оригінальні, по-своєму цікаві та багатогранні. Перевагою нашого ресторану є те, що ми не адаптуємо під звичне сприйняття українців азійські страви і напої, а готуємо їх за реальними рецептами згаданих країн. Саме тому у меню немає банальних позицій, що вже так добре знайомі українському споживачеві – тільки чиста Азія, тільки хард-кор! Відчуйте усю гостроту і пряність східної кухні, здивуйте свої рецептори новими смаками.

Сім’я ресторанів Файного Міста запрошує відвідати осередок азійської кухні у Тернополі. YOUNG: фантастичні страви та розваги, яких Ви жадаєте!

Клубна музика і нереальний кальян – Тернопіль приготував для Вас чудовий варіант для приємного вечору. Чудовим доповненням до цього стане меню ресторану:

• Перші страви (Місошіро з тофу, Том Ям з морепродуктами, Фо Во з телятиною, Рамен з качкою).
• WOK-меню (локшини Удон, Соба, Фунчоза, Юмень; тайський рис).
• Роли і суші (овочеві, з морепродуктами, свининою Хойсін тощо).
• ВАО-бургери (свинина Хойсін, курка Теріякі, телятина у соусі Кімчі).
• Дім Сам (з качкою, з лососем та креветками, зі свининою та креветками). Лаундж у м. Тернопіль має неабиякий східний присмак – відчуйте усі переваги азійської кухні у ресторані Янг.
• Солодощі та фрукти (бавовняний чізкейк з кокосовим кремом, смажений банан темпура з морозивом, моті).
• А також салати, стартери, гарячі другі страви, оригінальні соуси і морозиво власного виробництва.

Клуб у Тернополі має не менш вражаюче меню з напоями: азійські лимонади, алкогольні коктейлі за східними рецептами, класичні коктейлі та міцні напої. Обов’язково скуштуйте традиційний алкоголь країн Азії – саке, соджу, рисове та сливове вино. Бронюйте столики та замовляйте доставку на сайті мережі Файне Місто або за телефоном: 097-676-77-11.

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/229718.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua