Платники Центрального району м.Дніпра перерахували до державного бюджету 306,9 мільйона гривень податку на додану вартість

05 сен, 14:09

За січень-серпень 2018 року від платників Центральног району м.Дніпра до Державного  бюджету України надійшло 306,9 мільйона гривень податку на додану вартість. Як повідомила начальник начальник ДПІ у Центральному районі м.Дніпра ГУ ДФС у Дніпропетровській області Наталія Болдаш, у порівнянні з минулим роком надходження зросли на 92,1 мільйонів гривень , темп росту склав 119,4 відсотки.Індикативний показник доходів виконано на 104,4 відсотки.
Протягом 8 місяців 2018 року платникам податків Центрального району м.Дніпра відшкодовано 6,9млн.грн. податку на додану вартість. Порівняно з відповідним періодом минулого року сума відшкодування зросла на 21 відсотків, або на 1,2 млн. грн.
Податківці Центрального району м.Дніпра звертають увагу суб’єктів господарювання на те, що платники податку на додану вартість мають змогу скористатися новими сервісами в Електронному кабінеті під час реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування. Такі сервіси скоротять час на пошук необхідної інформації та допоможуть уникнути помилок при складанні розрахунків коригування.
Зокрема, в Електронному кабінеті є можливість подати письмові пояснення та копії документів до декількох податкових накладних/розрахунків коригування, якщо вони складені на одного отримувача за одним і тим самим договором або якщо в таких податкових накладних відображені однотипні операції.
Для уникнення помилок при складанні розрахунків коригування до податкової накладної платники можуть скористатися сервісом, який дозволяє переглянути повну інформацію щодо податкової накладної з урахуванням усіх зареєстрованих до неї розрахунків коригування кількісних і вартісних показників.
Доступ до інформації надано в приватній частині Електронного кабінету (особистому кабінеті) у розділі «ЄРПН». За заданими параметрами пошуку податкової накладної відображається остаточний розрахунок з урахуванням всіх наступних зареєстрованих до неї розрахунків коригування.
Можна здійснити перегляд розрахункових показників навантаження та суми ПДВ, зазначені платником податку в податкових накладних/розрахунках коригування, зареєстрованих у Реєстрі у звітному (податковому) періоді.
Платники мають змогу скористатися Реєстром ПН/РК, реєстрація яких зупинена. Він розміщений у відкритій частині Електронного кабінету. За допомогою цього сервісу можна в он-лайн режимі переглядати інформацію щодо розгляду та статусу зупинених документів.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/230607.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua