Режим роботи ЦОП

22 окт, 15:32

Західно-Донбаська ОДПІ Головного управління ДФС у Дніпропетровській області доводить до відома платників про встановлення нового режиму роботи центрів обслуговування платників.
З метою удосконалення роботи центрів обслуговування платників встановлено режим роботи ЦОП органів ДФС: з  понеділка по четвер ЦОП працюють з 09 год. 00 хв. до 18 год. 00 хв., у п’ятницю з 09 год. 00 хв. до 16 год. 45 хв.
Також нагадуємо, що громадяни та бізнес також можуть скористатися зручними електронними сервісами, запровадженими ДФС України.
ІТС «Електронний кабінет» у режимі 24/7 забезпечує цілий спектр безкоштовних послуг, частина з яких надається без електронної ідентифікації користувача, без відвідування центрів обслуговування платників та забезпечує можливість отримувати у режимі реального часу доступ до інформації з реєстрів та електронних систем ДФС.
Крім того, в останній день граничного строку подання звітності, визначеного пунктом 49.18 статті 49 Податкового кодексу України (з урахуванням вимог пункту 49.20 статті 49 Податкового кодексу України), час роботи центрів обслуговування платників подовжується до 20 год. 00 хвилин.
Інформацію розміщено на офіційному веб-порталі ДФС України за посиланням

http://sfs.gov.ua/media-tsentr/novini/353675.html


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/231576.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua