Уточнення фінансової звітності: показники декларації з податку на прибуток підприємств уточнюються відповідно до норм ПКУ

26 окт, 14:43

Головне управління ДФС у Дніпропетровській області повідомляє, що підприємства можуть подавати уточнену фінасову звітність на заміну раніше поданої звітності за результатами проведення аудиторської перевірки з метою виправлення самостійно виявлених помилок або інших причин (п. 2 Порядку  подання фінансової звітності, затверджений постановою КМУ від 28 лютого 2000 року № 419 із змінами та доповненнями).
Подання та оприлюднення уточненої фінансової звітності та уточненої консолідованої фінансової звітності здійснюється у такому самому порядку, що і звітності, яка уточнюється.
Якщо внаслідок виявлених у фінансовій звітності помилок підлягають уточненню показники декларації з податку на прибуток підприємств, таке уточнення здійснюється відповідно до положень ст. 50 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями із поданням до уточнюючої декларації уточненої фінансової звітності за відповідний звітний період.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/231708.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua