Миколаївською митницею ДФС оформлено першу митну декларацію на обладнання для будівництва комплексу вітроелектростанцій у Херсонській області у рамках реалізації міжнародного інвестиційного проекту

31 окт, 08:49

У вересні 2018 року Президент України Петро Порошенко підписав договір про реалізацію міжнародного інвестиційного проекту для будівництва комплексу вітроелектростанцій у Херсонській області за участю норвезької компанії NBT.
12 жовтня у рамках реалізації цього інвестиційного проекту Миколаївською митницею ДФС оформлено першу митну декларацію на обладнання, яке імпортується в Україну групою компаній «Віндкрафт».
Як зазначив начальник Миколаївської митниці ДФС Роман Кріль, на сьогодні Миколаївська митниця ДФС перерахувала до державного бюджету України майже 200 млн. грн. платежів від даних компаній. Загальний обсяг митних платежів до державного бюджету за цією зовнішньоекономічною операцією буде складати близько 500 млн. гривень.
«Вважаю, що реалізація даного інвестиційного проекту є яскравим прикладом, коли у державі спільними зусиллями та злагодженою співпрацею реалізуються економічні реформи заради покращення добробуту кожного українця», - зазначив Роман Кріль.

Головне управління ДФС у Миколаївській області


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/231770.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua