Особливості адміністрування у 2018 році рентної плати та екологічного податку

01 ноя, 15:48

В інформаційному агентстві "МОСТ-Днепр" відбулась прес-конференція на тему: «Особливості адміністрування у 2018 році рентної плати та екологічного податку».
У прес-конференції взяла участь завідувач сектору адміністрування екологічного податку та рентної плати управління податків і зборів з юридичних осіб Головного управління ДФС у Дніпропетровській області Юлія Кирпа.
Вона зазначила, що екологічний податок - це один із загальнодержавних податків та обов’язковий платіж, що сплачується з фактичних обсягів різних викидів, скидів, розміщення відходів у довкіллі.
 З початку року платники Дніпропетровської області внесли в бюджет 249 мільйонів гривень екологічного податку. У минулому році за цей же період було сплачено 118,1 мільйонів гривень.
«Для платників екологічного податку визначено базовий податковий (звітний) період, що дорівнює календарному кварталу. Декларацію подають протягом 40 календарних днів, які настають за останнім календарним дня податкового кварталу, до контролюючих органів та сплачують податок протягом 10 календарних днів, що настають в останній день граничного строку подання податкової декларації», - підкреслила Юлія Кирпа.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/231815.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua