Миколаївська митниця ДФС у жовтні 2018 року перевиконала план на 12,1 млн. грн.

02 ноя, 08:48

На ремонт доріг області буде перераховано 6 млн. гривень!

Шановні жителі Миколаївщини, ми раді проінформувати, що завдяки ефективній роботі Миколаївської митниці ДФС у жовтні 2018 року, до Державного бюджету надійшло майже 437 млн. грн. митних платежів, тим самим, перевиконано заплановані Міністерством фінансів України показники на 12,1 млн. гривень.
Слід зазначити, що надходження митних платежів у жовтні 2018 року від Миколаївської митниці ДФС перевищили показник жовтня 2017 року на 65,3 млн. грн. або на 17,5 відс. та показник вересня 2018 року на 93,4 млн. грн. або на 27,2 відсотка.
Як зазначив начальник Миколаївської митниці ДФС Роман Кріль, перевиконання встановленого для митниці показника на жовтень 2018 року стало можливим, у тому числі, за рахунок митного оформлення товарів найбільших платників податків регіону, зокрема ТОВ «ВІНДКРАФТ ТАВРІЯ», ТОВ «ВІНДКРАФТ УКРАЇНА», групи компаній «Техноторг», ТОВ «САНДОРА».
За словами Романа Кріля, успішна робота митниці дозволить перерахувати до бюджету Миколаївщини 6 млн. грн. (50 відс. від суми перевиконання), які відразу можна буде використати на ремонт та реконструкцію автошляхів регіону.
«Такі показники свідчать передусім про створення Миколаївською митницею ДФС сприятливих умов для розвитку зовнішньоекономічної діяльності у регіоні, збільшення бізнес-спільнотою обсягів експортно-імпортних операцій, що позитивно впливає на збільшення митних надходжень до бюджету. А завдяки фінансовій децентралізації та «митному експерименту» місцеві бюджети отримують додаткове фінансування для реконструкції та ремонту автодорожньої інфраструктури Миколаївської області, що забезпечить нову якість доріг та безпеку автомобільного руху» - відмітив Роман Кріль.

Головне управління ДФС у Миколаївській області


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/231825.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua