Понад 45 мільйонів гривень військового збору сплачено з легальних доходів платників Центрального району м.Дніпра до держбюджету

23 ноя, 08:55

З легальних доходів на потреби армії платниками Центрального району м.Дніпра протягом січня-жовтня 2018 року сплачено 45,7 мільйона гривень військового збору. Показники сплати військового збору випереджують минулорічні на 21,6 відсотка, - інформує відділ моніторингу доходів та обліково-звітних систем ДПІ у Центрального району м.Дніпра.
«Завдяки відповідальності працедавців та громадян Центрального району м. Дніпра динаміка сплати військового збору в районі стабільно позитивна.  Звичайно ж, такий ріст зумовлений, насамперед, підвищенням стандартів в оплаті праці. Саме  зважена позиція переважної більшості наших працедавців, котрі дотримуються вимог щодо легальної зарплати з обов’язковим відрахуванням всіх визначених законом податкових платежів до бюджету, сприяє стабільному надходженню коштів на потреби національного війська», - зазначає в.о.начальника ДПІ у Центрального району м.Дніпра Світлана Іщенко.
Разом з тим керівник ДПІ наголосила, що увага фахівців ДФС до тих представників бізнесу, котрі допускають факти «тіньової» зайнятості, останнім часом особливо пильна.
«Неофіційне працевлаштування формує недобросовісну бізнес-конкуренцію, а це негативно впливає на інвестиційну привабливість країни. Варто врахувати, що наші заходи з виявлення порушників податкового законодавства, в тому числі при виплаті зарплати, - це крок у напрямку захисту інтересів найманих працівників та держави. Виконуючи розпорядження Уряду від 05.09.2018 №649-р «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення», в ході проведення співбесід чи перевірок працедавців ми діємо винятково в межах повноважень, наданих законом. Тож, вкотре звертаємося до представників бізнесу з проханням поважати права найманих працівників на гарантований соціальний захист», - підсумувала Світлана Іщенко.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/232317.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua